T (0592) 333 600

INSTELLEN E-MAILACCOUNT

 

Voor een juiste werking van uw e-mailaccount vragen wij u deze in te stellen volgens onderstaande instructie. Deze instellingen gelden alleen voor e-mailaccount die u bij Plan Plan Internet BV heeft aangevraagd.

 

Ga naar uw e-mailprogramma op uw PC, tablet en/of smartphone en ga naar de instellingen van uw e-mailaccount of maak een nieuwe aan. Kies altijd voor POP3 en niet voor IMAP. De rode cijfers hieronder worden hieronder verklaard.

 

De instructies

 

Start op het tabblad 'Servers' en voer de stappen hieronder uit in de volgorde van de nummering. U kunt hier de instructie ook downloaden en uitprinten.

 

1. en 2. Vul hier in mail.planplaninternet.nl

 

3. Vul hier het betreffende en volledige e-mailadres in waarom het gaat of die u wilt aanmaken. Als uw e-mailprogramma automatisch hier maar een deel laat zien, bijvoorbeeld in dit geval 'info', dan moet u dat handmatig aanvullen met @ppibv.nl.

 

4. Plaats hier een vinkje. Druk hierna op het tabblad 'Geavanceerd'.

5. Plaats hier een vinkje.

 

6. Vul hier 587 in.

 

7. Plaats hier ook een vinkje.

 

U kunt bij 'Bezorging' onderstaande voorbeeldgegevens overnemen. Druk tot slot op OK. U heeft zo uw e-mailaccount juist ingesteld. Herhaal deze stappen voor uw andere e-mailadressen.

PLAN PLAN INTERNET BV

 

Dr. A.F. Philipsweg 15 F

9403 AC  Assen

T (0592) 333 600

OVER ONS

© 2017 Plan Plan Internet BV